Savjeti kako kontaktirati Facebook administratora

Ako ste ikada imali neki Facebook problem ili neugodnu situaciju na ovoj mreži te vam je bilo prijeko potrebno obratiti se Facebook službi za korisnike, a niste znali kako kontaktirati Facebook administratora evo nekoliko savjeta za vas.

Savjeti kako kontaktirati Facebook administratora

Kako kontaktirati Facebook administratora?
Ako ste ikada imali problem ili neugodnu situaciju, kada vam je bilo prijeko potrebno obratiti se Facebook službi za korisnike, te ste se, nakon nekog vremena osjetili frustrirani jer vam je bilo gotovo nemoguće pronaći način kako to napraviti – na pravome ste mjestu. 
Facebook administratori, za pružanje podrške, koriste niz e-mail adresa kao što je, između ostalih info@Facebook.com. 

ImageNo, u nastojanju da pruži bolju i kvalitetniju podršku svojim članovima, nažalost, jedini učinkovit način kako kontaktirati Facebook administratora  je da dođete do Facebook službe za korisnike kroz ogroman niz prilagođenih oblika.

Svi ti oblici rasuti su po FB centru za pomoć i lako se možete pogubiti u nastojanju da pronađete onaj pravi; koji odgovara vašem problemu. 
Stoga smo sakupili velik broj korisnih mjesta koji će vam pomoći pri rješavanju eventualnih poteškoća vezanih uz Facebook u trenutku kad ne znate kako kontaktirati Facebook administratora.

Morate znati kako kontaktirati Facebook administratora u slučaju da vam je netko “ukrao” korisnički račun.
Ako ste vi ili netko koga poznajete je u fizičkoj opasnosti bilo koje vrste zbog nasilničkog ponašanja, uznemiravanja, uhođenja, prijetnji i sl., odmah se obratite lokalnoj policiji i naravno kontaktirajte Facebook administratora!

Facebook nam pruža globalnu Facebook podršku i uvijek možete kontaktirati Facebook administratora za različita područja a evo i koja su to:
Facebook Help Centar
Podrška za Facebook Places
Podrška za Facebook Pages/Stranice
Podrška za Facebook već poznate probleme
Facebook Security
Facebook Safety
Facebook Marketing