'Lagano na vrijeme'

Saša Lozar član je panela RTL-ovog 'Masked Singera', a kod njega ima još noviteta: Poslušajte novi singl!

Glazbenik i voditelj izbacio je novi singl, a uskoro ćemo ga gledati u RTL-ovom showu 'Masked Singer'

768x432-25cb0d16-2baa-11ec-ae16-3a925a8303a3.jpg
Foto: Filip Gržinčić

Pozitivan, nepretenciozan, bez ikakvih nametnutih ograničenja nastavlja u svom plesnom i revijalnom tonu. Saša Lozar izbacio je novi singl - 'Lagano na vrijeme'.

Vokalno ispočetka nepredvidiv, sugestivan, nakon hita 'Opasno tvoj' koji kontinuirano drži svoju visoku poziciju u radijskom eteru, nastavlja niz plesnih pop hitova i nagovještava svoj četvrti studijski album. Premijera singla će se održati 17.03.2023. live na Zagrebačkom festivalu, a autorski uradak potpisuje Predraga Martinjak - Peggy, mix/mastering Bojan Šalamon Shalla, u izdanju Agapa music.

Osim toga, Saša Lozar je član panela detektiva RTL-ovog showa 'Masked Singer', a ovo mu je jedna od najzabavnijih uloga u karijeri. Posebno se raduje interakciji s gledateljima. „Spreman sam za dobru zabavu, biti dio velikog RTL-ova spektakla veliki mi je izazov, ali i veselje. Ekipa panelista detektiva mi je odlična, među nama već vlada dobra zafrkancija i sjajna atmosfera“, ispričao nam je Lozar. „Ovaj je show i društvena igra za cijelu obitelj s obzirom na to da je interaktivan i da će publika u njemu moći sudjelovati. Ovakav tip emisija gledatelji prate s osmijehom na licu i to je najvažnije“, zaključio je glazbenik.

'Masked Singer' uskoro očekujte na RTL-u!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.