JEDVA ČEKAMO JESEN

Mlada zvijezda serije 'San snova': Josip Brakus veliki je zaljubljenik u nogomet, baš kao i njegov lik

U novoj RTL-ovoj seriji 'San snova', koja nas čeka ove jeseni, zaigrat će i mladi hrvatski glumac Josip Brakus kojem će ovo biti prva velika televizijska uloga u životu

Mateo Romic.jpg

Gledatelje RTL-a ove uskoro očekuje prava televizijska poslastica prepuna humora, drame i zavrzlama, u priči o ljubavi, obitelji, strasti, nekretninama, ali i o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – nogometu. Riječ je, dakako, o dramskoj seriji 'San snova' koju ćeš moći gledati već od jeseni na RTL-u.

Image
Upoznajte Lanu Bubalo

Buga Marija Šimić u seriji 'San snova' glumi očevu mezimicu: 'Lana je puno više od razmaženog derišta'

Serija je okupila uistinu impresivnu glumačku postavu. Osim velikih glumačkih imena poput Emira Hadžihafizbegovića, Frane Lasića, Žarka Radića, Mile Elegović, Zlatana Zuhrića i mnogih drugih, televizijska publika bolje će upoznati i neke mlade, perspektivne glumce kojima će ovo biti prva velika televizijska uloga u životu.

shimmer fallback

Jedan od njih je i 31-godišnji Josip Brakus, Splićanin sa zagrebačkom adresom, član ansambla Satiričkog kazališta 'Kerempuh' te jedna od najvećih glumačkih nada u Hrvatskoj.

Josip će u seriji 'San snova' utjeloviti mladog nogometaša Matea Romića koji je, unatoč ogromnom talentu, pun sebe, igra u malom klubu u rodnom kraju i sanja o velikoj karijeru. U Zagreb stiže spreman da postane velika zvijezda, no disciplina i požrtvovnost neće mu baš sjesti.

Naime, Mateov karakter naći će se na putu njegovih snova - disciplina i požrtvovnost ne sjedaju Mateu lako pa će se ubrzo, umjesto kao klupska zvijezda, nametnuti kao zvijezda među studentima u svojoj zgradi.

shimmer fallback

Budući da je i sam Dalmatinac te strastveni obožavatelj nogometa, ova je uloga Josipu stigla 'kao naručena'.

"Obojica smo zaljubljeni u nogomet. Na prvu bih rekao da je Mateo temperamentan, veliki zaljubljenik u sport i da jako voli svoju obitelj po čemu smo isto slični. Također, obojica smo Dalmatinci koji vole nogomet tako da nam je to velika zajednička točka", rekao nam je Josip te dodao kako se za ulogu baš zbog toga nije trebao posebno pripremati već se ponašao kao i inače - gledao je nogomet, igrao je nogomet, a i na kavama s društvom je komentirao nogomet.

Glumac, koji je trenutno na ljetnoj pauzi, otkrio nam je da je uživao u svakom trenutku na setu, a posebno je istaknuo opuštenu atmosferu, super ekipu i odličnu hranu.

shimmer fallback

Osim uloge koja je napisana baš kao za njega, Josip je posebno uživao u suradnji s kolegama koje poznaje već od prije, poput Marka Petrića s kojim igra u predstavi 'Kralj Ubu', koja je nastala u koprodukciji kazališta 'Kerempuh' i 'Gavella', ali i suradnji s velikim glumačkim zvijezdama s kojima dosad nije imao prilike raditi.

Seriju 'San snova' gledaj već od jeseni na RTL-u i PLAY-u.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.