OD PONEDJELJKA, 28. KOLOVOZA U 20.15

Josipa Brakusa gledat ćemo u seriji 'San snova': 'Često zeznem ekipu na setu'

Josipa Brakusa gledat ćemo od ponedjeljka, 28. kolovoza u novoj seriji 'San snova' koja počinje na RTL-u u 20.15

brakus1.jpg

Glumac Josip Brakus utjelovio je talentiranog mladog nogometaša Matea u seriji 'San snova' koja se 28. kolovoza u 20.15 počinje prikazivati na RTL-u, a moći ćete je gledati i na novoj RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama.

Josip je u intervjuu za RTL.hr otkrio u čemu je sličan svom liku Mateu, s kime se najviše druži na snimanju serije 'San snova', ali i kako je upoznao svoju djevojku Karlu.

Ljubav prema nogometu dovela te do Akademije, a sada glumiš 18-godišnjeg Matea koji je talentirani nogometaš i pokušava izgraditi uspješnu karijeru. Čini li ti se to kao zanimljiva slučajnost? Koje sve osobine dijeliš sa svojim likom?

Predobro da bi bilo istinito, ali tako je. Mislim da smo Mateo i ja nogometni romantičari i fanatici, samo on puno bolje igra od mene. Montaža radi čuda. Temperamentni smo i glasni na momente, ali volimo svoju obitelj i bližnje.

S kime se na setu serije 'San snova' najviše družiš? Priređujete li si kakve spačke?

Na setu se, nažalost, najviše družim s kolegom Rokom Protićem, što ostavlja posljedice na moje ponašanje, pa čak i na glumu. Drago mi je susresti i Marka Petrića s kojim, srećom, nemam zajedničkih scena. S Filipom Juričićem više ne pričam otkad je zaboravio da smo snimali skupa deset epizoda druge serije. Što se tiče spački, često zeznem i iznenadim ekipu kad naučim tekst.

A kako je Josip upoznao svoju djevojku Karlu kao i ostatak intervjua, pročitaj ovdje

'San snova' ne propustite pratiti na RTL-u i novoj platformi Voyo, gdje će gledatelji omiljenu seriju moći pogledati 24 sata prije prikazivanja na televiziji. Više doznajte na voyo.hr.

POGLEDAJ VIDEO: Ekipa serije 'San snova' vratila se na set

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.