Nova epizoda 'San snova': Alen je u problemima, a Kristina mu se osvećuje

Što nas očekuje u današnjoj epizodi serije 'San snova'?

San snova - obitelj Romic.jpg.png

U prvoj epizodi dramske serije s elementima humora 'San snovaAlen Stošić dobio je ponudu života; nogometni transfer od kojeg se nadaju okoristiti gotovo svi oko njega odveo bi ga u inozemstvo. No događaj na ključnoj utakmici ugrozio mu je šanse za pregovore i skoro koštao gotovo svih privatnih i profesionalnih odnosa. Iznenadni obrat u pregovorima pružio mu je zadnju priliku za iskupljenjem u trenutku kada njegovu ocu Mirku na naplatu stižu dugovi iz prošlosti. Alen je nevoljko ispoštovao sve obaveze, ali odnosi iz prošlosti i iznenadna ozljeda doveli su u pitanje budućnost njegove karijere.

Što vas očekuje u drugoj epizodi serije 'San snova'?

Mirko, Ante i Bubalo nastoje zataškati Alenovu ozljedu na procesiji, a Maja ga kriomice prebaci u Zagreb. Njihovo putovanje slučajno prati i Kristina koja mu se odluči osvetiti i iskoristiti svoja bračna prava. Alenova se ozljeda isprva čini lako rješivom, no ubrzo će se zakomplicirati i ozbiljno mu pomrsiti planove.

Dramsku seriju s elementima humora 'San snova' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u! Sve epizode dostupne su 24 sata prije prikazivanja na televiziji na novoj RTL-ovoj platformi Voyo