NE PROPUSTI NAJBOLJE TRENUTKE IZ 'SAN SNOVA'

Alen priznao Maji: 'Više me strah života nakon nogometa'

Alen i Maja sve su bliže. A hoće li njihov odnos postati više od prijateljstva, ne propusti pogledati od ponedjeljka do petka u 20 i 15

63797D11 (1).jpg

U najtežim trenucima nogometaš Alen Stošić ne zove suigrače, majku i oca, bivšu djevojku, menadžera, trenera, već Maju Romić. Odvjetnicu koju poznaje od djetinjstva, ali se s njome godinama nije družio. Sudbonosni trenutak ponovno ih je spojio, prvenstveno poslovno, dok sve to lagano prelazi i u privatnu sferu. Alen se boji za svoju budućnost budući da više ne može igrati nogomet i dok proživljava krizu, obraća se Maji.

"Nije mi toliko teško prekinuti s nogometom. Više me strah života nakon nogometa. Što ću ja raditi? Ne znam ništa", rekao je Alen. Maja ga je utješila i rekla kako to nije istina te da ona smatra kako je Alen jako dobra osoba.

"Brineš za obitelj, brineš za klub, malo si krkan kad su djevojke u pitanju...", dodala je Maja i naglasila kako ima vremena za sve.

Hoće li njih dvoje imati nešto više od prijateljstva, ne propusti pogledati od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u. Sve epizode dostupne su na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.