Odmor u robinzonskom stilu

Pronašle smo prekrasnu malu kućicu uz rijeku za odmor iz snova

Drvena kućica uz rijeku kao stvorena je za odmor i bijeg od stvarnosti, a mi smo ju pronašle na Airbnbu

kucauzrijeku.jpg
Foto: Airbnb

Zamisli - ujutro se probudiš, izađeš na terasu sa šalicom jutarnje kave, a s malene, drvene terase proteže se divan pogled na tirkiznu rijeku i beskrajno šumsko zelenilo oko nje. Uz žubor rijeke okupane sunčevim svjetlom, ovo zaista zvuči kao savršen odmor i bijeg iz stvarnosti, a dobra vijest je i da ga možeš ostvariti.

Image
Bijeg u prirodu

Šarmantne kućice na drvetu idealne za vikend avanturiste

Riverland ili Riječna zemlja ime je imanja koje smo pronašle na Airbnbu - sastoji se od dvije prekrasne kućice uz rijeku i pružit će ti upravo ono što ti treba - zdravu dozu eskapizma i odmor u prirodi u robinzonskom stilu. Smještena u malenom naselju Zvečaj u sastavu Duge Rese u Karlovačkoj županiji, ovo je mirna oaza okružena zelenom vodom rijeke Mrežnice, a nudi ti jedinstvenu priliku da se odmoriš od svakodnevice.

shimmer fallback
shimmer fallback

U svaku od dviju kućica izgrađenih u drvenom stilu moguće je smjestiti dvoje do četvero gostiju, a svaka se kućica sastoji od galerije s pogledom na rijeku, na kojoj se nalazi bračni krevet, te od prizemlja u kojem je smještena sofa.

shimmer fallback
shimmer fallback

Poput pravog odmora u robinzonskom stilu, sva svjetla na ovom imanju su na solarni pogon, s jednom stanicom za punjenje za mobilni telefon. Tuševi se nalaze izvan kuće, s kemijskim zahodima preko mosta, a gosti na raspolaganju još imaju i vanjski roštilj.

shimmer fallback
shimmer fallback

Za sve koji se žele isključiti od svakodnevice i napuniti baterije, ove su kućice savršen izbor - a prvi slobodan termin za noćenje u ovim jedinstvenim kućicama pronašle smo krajem lipnja, po cijeni od 750 kuna za noćenje.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.