Povedite svoju najbolju prijateljicu na nezaboravan vikend u hotel Falkensteiner Bratislava

Žena.hr i Falkensteiner nastavljaju s darivanjem. Vas i vašu prijateljicu čeka nezaboravan provod u hotelu Falkensteiner Bratislava.

Povedite svoju najbolju prijateljicu na nezaboravan vikend u hotel Falkensteiner Bratislava

Već u prvom krugu našeg darivanja brojne prijave su nam pokazale koliko volite i želite putovati. Tko još ne voli putovanja i ne mašta svakodnevno o brojnim zanimljivim odredištima?! Bratislava je sigurno jedan od gradova koje želite posjetiti, a u suradnji sa Falkensteiner hotelima, jedna od naših vjernih čitateljica bit će nagrađena vikendom u čarobnom gradu s najboljom prijateljicom.


shimmer fallback


Kao i prošli puta zadatak je poslati fotografiju vas i vaše najbolje frendice najkasnije do 24.11.2013.

Falkensteiner hotel Bratislava svrstan je među najbolje svjetske hotele prema rang-listi Expedia Insiders’ Select™ , vodeće svjetske internetske agencije za putovanja. Posjetitelji su oduševljeni ambijentom hotela, udobnošću i vrhunskom uslugom.


shimmer fallback


Hotel je uređen u modernom, urbanom stilu uz dašak ekstravagancije. Smješten je u samom centru grada pa ćete nakon dobro poznatog Falkensteinerovog „američkog“ doručka uživati u brojnim znamenitostima „ljepotice na Dunavu“.

Nakon šetnje starim gradom i posjeta kulturnih i povijesnih znamenitosti poput Gradske vijećnice, Mihaelovih vrata – jedinih očuvanih vrata nekadašnjih srednjovjekovnih gradskih zidina koja se ujedno smatraju najstarijom građevinom u Bratislavi, te katedrale Sv. Martina, u hotelu vas čeka neograničeno uživanje.


shimmer fallback


Naime, Fit&Chill Area obuhvaća 300m2, odakle se pruža pogled na dvorac. Uz saune, parne kupelji i masaže zaboravit ćete na svakodnevni stres i napuniti baterije, a osoblje Falkensteinera će se pobrinuti da se osjećate kao u svom domu.


shimmer fallback


1 Expedia.com je vodeća svjetska internetska stranica za putovanja, a njene usluge i pomoć svakog mjeseca koristi više od milijun putnika. Prestižna lista jednog od najpoznatijih turističkih portala obuhvatila je 650 luksuznih hotela širom svijeta, a formirana je na osnovi recenzija više od milijun korisnika, koji su ocjenjivali 150.000 objekata.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.