'Korona friendly': Ovo odmaralište u Tajlandu omogućuje spavanje pod zvijezdama sa slonovima

Veličanstveno odmaralište u posljednje vrijeme privlači puno pažnje zahvaljujući svojim prozirnim apartmanima u obliku mjehurića koji se nalaze u prirodnom staništu slonova

'Korona friendly': Ovo odmaralište u Tajlandu omogućuje spavanje pod zvijezdama sa slonovima

Tajland je oduvijek poznat kao zemlja veličanstvene prirode, divljih životinja i izvrsne hrane, a da je popularno odredište, govore i brojna prekrasna odmarališta za turiste.  

Jedno od takvih je i kamp i resort Anantara Golden Triangle na sjeveru Tajlanda koji terminu 'blizu prirode' daje jedno sasvim novo značenje.

Image

Čari zemlje tisuće osmijeha ili zašto je odlična odluka provesti zimu u badiću na tajlandskoj plaži

Image


(Foto: Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort)


Naime, luksuzno odmaralište u posljednje vrijeme privlači puno pažnje zahvaljujući svojim prozirnim apartmanima u obliku mjehurića, nazvanim 'Jungle Bubbles', koji se nalaze u prirodnom staništu slonova. Također lijepa vijest je da su slonovi koji žive u odmaralištu spašeni su s tajlandskih ulica i odvedeni su na zbrinjavanje specijaliziranom osoblju te u ogromnom resortu provode svoje stare dane u miru. 

To znači da će se gosti vjerojatno svako jutro probuditi s radoznalim slonovima oko njih ili ići na spavanje okruženi fascinantnim noćnim nebom punim zvijezdama.

Prema stranici resorta, jedinstveni 'mjehurići' veličine 20 metara kvadratnih napravljeni su od visokotehnološke poliesterske tkanine te su u potpunosti sigurni, izdržljivi te klimatizirani, a da ne govorimo i idealni smještaj u ovo doba pandemije. 


Image


(Foto: Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort)


Osim velikog kreveta, imaju i mali kutak s prostorom za sjedenje, ali i vlastitu netransparentnu kupaonicu. U stvari, gosti uopće ni ne moraju napustiti prozirnu kupolu ako ne žele, jer dostupna je 24-satna posluga u sobu te će im osoblje dostaviti košaru s hranom i pićem kad god to požele. 

Naravno, ovakav jedinstven odmor dolazi s cijenom pa će jedno noćenje za dvije osobe u ovom luksuznom 'mjehuriću' koštati 585 dolara (cca 3887 kn).