Ida Prester i Ivan Šarić otkrili su nam anegdote s putovanja: Od mirisa salame do narodnjaka na radiju

Svi imamo smiješne uspomene s dugih putovanja autobusom, pa tako i oni

Ida Prester i Ivan Šarić otkrili su nam anegdote s putovanja: Od mirisa salame do narodnjaka na radiju

Koliko puta ti se dogodilo da kažeš 'nikad više neću sjesti u autobus'? Nama nebrojeno puta. Od kupljenih rezervacija kako bi osigurale sjedeće mjesto tijekom sezone do ulaska u autobus u kojem su razne tete na šalteru prodale duple karte pa do nesnosne glazbe i brojnih miomirisa ljeti zbog klime koja malo radi, malo ne radi... Ida Prester i Ivan Šarić jedni su od nas. Ulovile smo ih jučer u dobrom raspoloženju i spremne na razgovor na trećem rođendanu Flixbusa:
A saznale smo i sve o Flixbusu. FlixBus je mladi  europski autobusni operater koji od 2013. godine pruža alternativan, udoban i zeleni način putovanja diljem Europe dostupan svačijem džepu. Nudi 350.000 autobusnih veza dnevno u 2.000 destinacija i 29 zemalja te predstavlja najveću europsku međunarodnu mrežu autobusnih linija. Osnovan u Njemačkoj, start-up od samih je početaka prigrlio iskustvo i kvalitetu regionalnih malih i srednjih poduzeća te s njima uspješno surađuje. 

shimmer fallbackSvi benefiti zelene FlixBus mreže

FlixBus zelena mreža autobusnih linija proteže se na 28 europskih zemalja te povezuje 2000 destinacija s 350.000 dnevnih linija. Putujući Europom, omogućen je besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatna prtljaga te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska.

shimmer fallbackFlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno te je dostupna i na hrvatskom jeziku. Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije šalju se obavijesti o promotivnim ponudama koje su dostupne isključivo za kupovinu karata putem aplikacije, dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanu kartu.

Jesi li ti ikad putovala Flixbusom?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.