Omiljeni psi Instagrama: Ovih pet čupavih slatkica imaju milijune pratitelja

U moru Instagram profila raspoloženje nam uvijek poprave slatke pseće njuškice. Donosimo ti listu pet psića koji su pravi Instagram influenceri

Omiljeni psi Instagrama: Ovih pet čupavih slatkica imaju milijune pratitelja

Moramo priznati - ovisne smo o društvenim mrežama. Iako smo svjesne koliko sadržaji Instagrama, TikToka, Facebooka i Twittera mogu biti štetni po našu psihu, te unatoč činjenici da nas čine ovisnima, nekako nam je teško pomoći si i prestati "skrolati" kroz njihova bespuća. Iako nas tako mnogo sadržaja može uznemiriti ili deprimirati, osmijeh na licu nam baš uvijek izmame slatki psići koji su također zvijezde Instagrama. 

Image

Idealni za stan: Ovi psi su mali, umiljati i iznenađujuće smireni

Naime, prije nekoliko je godina postalo popularno vlastitim kućnim ljubimcima otvarati profile na društvenim mrežama. Iako se isprva ta ideja činila doista nepotrebnom i pomalo bizarnom, sada nam je itekako drago da su se vlasnici svojih četveronožnih ljubimaca odlučili sa svijetom podijeliti njihovu slatkoću, umilne poglede, izgled plišanih medvjedića i mnoge avanture i zgode. 

Iako danas tako možemo pronaći stotine tisuća profila posvećenih slatkim psima i mačkama, neki od njih definitivno se posebno ističu i odudaraju od ostatka. Izdvojile smo stoga pet psećih profila koji broje milijunsko pratiteljstvo i to zahvaljujući svojem neodoljivom šarmu. 

Pogledaj ove slatkice i uljepšaj si dan. 

Oliver - @oliverthedogx

Maleni slatki Oliver je psić koji izgledom podsjeća na plišanog medvjedića. Iako se na Instagramu pojavio tek nedavno, već je postao prava senzacija. Radi se o mješancu njemačkog špica i minijaturne pudle, a u nešto više od godinu dana svog života prikupio je 113 tisuća sljedbenika na Instagramu. Oliver je svoju popularnost stekao zahvaljujući činjenici da podsjeća na plišanog medvjedića s karamel bojom dlake, crnim očima i uspravnim ušima. Njegovi vlasnici tvrde da ga prolaznici često zamjenjuju s medvjedićem i da mu rijetko koja duša može odoljeti.

Kokoro - @kokoro_official

Kokoro je čupava toy pudlica iz Japana koja je nedavno svijet pokorila svojim preslatkim izrazima lica. Mnogi kažu da ekspresije ovog psića bacaju na ljudske izraze, a da tijelom podsjeća na plišanu igračku. Kokoro svoju ekstremnu čupavost duguje načinu na koji ga češljaju njegovi vlasnici. Malen, okrugao i mekan, Kokoro je u rekordnom roku uspio prikupiti gotovo 200 tisuća pratitelja na Instagramu. S obzirom da su njegovi vlasnici Japanci, ne razumijemo opise u objavama, ali nam ni ne trebaju. Slike su dovoljan dokaz koliko je Kokoro neodoljiv. 

Winnie - @winnie_thecocker

Smeđa koker španijelka ogromnih umiljatih očiju počela je osvajati srca fanova kada je imala tek nekoliko tjedana, a danas je ultrapopularna pseća influencerica. Naravno, radi se o malenoj Winnie, koker španijelki koja je zahvaljujući velikim, krupnim očima i dugačkim trepavicama, stekla oko pola milijuna pratitelja na Instagramu u samo godinu dana. Winnie su mnogi odmah usporedili s likovima iz Disney crtića.

Jiff Pom - @jiffpom

Napokon smo došli i do najslavnijeg psića na svijetu, minijaturnog pomeranca Jiffa koji na Instagramu ima više od 10 milijuna pratitelja. Jiff je svjetsku slavu stekao pojavivši se u spotu Katy Perry „Dark Horse“  2014., a već 2015. su njegovi vlasnici od njegovog profila napravili pravi biznis. Danas Jiff i dalje glumi u reklamama, filmovima i spotovima, a pojavljuje se i kao zaštitno lice brendova pseće hrane i odjeće. Njegovo slatko lice, okrugla glavica i gusto krzno zagarantirali su mu slavu.

Harlow and Sage - @harlowandsage

Harlow i Sage bili su najbolji pseći prijatelji pet godina, kada je pokrenut i njihov Instagram profil, a onda im se i pridružila i Indiana, treća pseća prijateljica koja im je upotpunila čopor. Nevjerojatne fotografije maženja i spavanja ova tri divna psa osvojila su svijet pa tako danas ovaj Instagram profil ima više od milijun i 700 tisuća pratitelja. Dva minijaturna jazavčara i jedan vajmarski ptičar čine neobičan pseći trio koji ne poznaje svoje razlike, već funkcionira posve složno i s puno ljubavi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.