Nova hit knjiga autora bestselera 'Kako steći prijatelje i naklonost ljudi'

Naš ovotjedni prijedlog za knjigu tjedna je "Kako se konačno riješiti briga i početi sretno živjeti?" , svjetskog stručnjaka za osobni razvoj, Dalea Crnegiea

knjiga2.png

„Kako se riješiti briga i početi živjeti“, knjiga koja je diljem svijeta prodana u više od deset milijuna primjeraka, pomoći će vam prekinuti destruktivnu naviku brige i naučiti vas kako živjeti sretnije i s manje stresa. Svjetski poznati autor, govornik i stručnjak za osobni razvoj, Dale Carnegie u svom je bezvremenskom bestseleru „Kako steći prijatelje i naklonost ljudi“ milijunima čitatelja pomogao uspostaviti kvalitetne odnose s bliskim osobama i unaprijediti komunikaciju. Sada nam pokazuje kako pobijediti brige prije nego što one pobijede nas.

Ova će vam knjiga pokazati kako:

• bolje analizirati i riješiti zabrinjavajuće situacije

• razviti pozitivan stav

• pobijediti depresiju i napuniti se pozitivnom energijom

postići duševni mir i zadovoljstvo.

Puna praktičnih savjeta, korisnih činjenica o brizi i njenim uzrocima, ova knjiga daje vam sve alate kojima ćete iz svog života potjerati svaku tugu, melankoliju i brigu.

Knjiga „Kako se riješiti briga i početi živjeti“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls dostupna je  po cijeni od 129 kn u svim knjižarama i na shop.egmont.hr.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.