#jedvacekanje

Fenomen već 15 sezona. Gledatelji jedva čekaju 'Ljubav je na selu'

Tik, tak vrijeme curi, možda pjeva Albina, ali sudeći po komentarima na društvenim mrežama, vrijeme ne curi za one koji s nestrpljenjem čekaju novu 15. sezonu 'Ljubav je na selu' koja počinje 14. ožujka na RTL-u

Anita12.jpg

U današnje vrijeme prema posljednjim istraživanjima sve je više ljudi usamljeno i nema partnera. I dok neki svojevoljno odluče da žele biti singl i uživati u svim prednostima solo života, ima i onih kojih definitivno žele partnerski odnos. I puno prije dating aplikacija koje su osvojile svijet, RTL-ova emisija 'Ljubav je na selu' uspješno je spojila mnoge parove. Naime, prije punih 15 sezona, snimljena je prva sezona showa u kojoj momci, mladići, ali i oni ponešto stariji koji žive na selu imaju priliku predstaviti se gledateljstvu diljem Lijepe Naše (ali i i šire) te pokušati pronaći srodnu dušu.

I tako sezona po sezona i 4. ožujka stiže jubilarna 15. sezona 'Ljubav je na selu'. A sudeći po komentarima na društvenim mrežama, gledatelji ne mogu dočekati.

shimmer fallback

Drugi pak se silno vesele novim ljubavima i navijaju da bude čim više sretnih parova.

shimmer fallback

A hoće li se netko od farmera možda na prvu zaljubiti u svoju 'Zlatnu djevojku' ili možda već na kraju sezone planirati vjenčanje, ipak ćemo morati pričekati vidjeti do 14. ožujka kada počinje nova sezona 'Ljubav je na selu'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.