Dašak nostalgije

Leptir manikura novi je hit koji će obilježiti ovo ljeto

Želiš li ovo ljeto plijeniti poglede i svojim noktima, jedan od načina svakako je manikura s leptirima. A nosit će se svakakvi - od minimalističkih do raskošnih i velikih leptira prepunih boja. Ova manikura unosi dašak nostalgije u ove ljetne dane i savršeno se uklapa u pastelne tonove na noktima koji se nose već neko vrijeme

profimedia-0318227990.jpg
Foto: Profimedia

Već smo doživjele mnoge trendove s motivom leptira. Popularne su bile leptir trepavice, špangice s motivom leptira i leptir frizure, a sada će leptiri obilježit i ovo ljeto. I dok trendovi dolaze i odlaze, ovaj leti, a radi se o leptir manikuri koja postaje sve popularnija, a obožavaju ju je slavne face. Novi detalj na noktima doslovno je uletio u naš život i postao ljetni hit.

Image
Inspirirane proljećem

Odmakni se od klasika i isprobaj jednu od ovih manikura

Nosit će se svakakvi - od minimalističkih 'krilaca' do raskošnih i velikih leptira. Ova manikura unosi dašak nostalgije i nježnosti u ove ljetne dane i savršeno se uklopila u pastelne tonove koji se nose već neko vrijeme. Leptira ljudi diljem svijeta smatraju simbolom duše, pa nije čudno da je postao popularan modni detalj koji će vladati i ove sezone.

Glitter Dua Lipe

Slavna pjevačica odlučila se za nježne tonove roze na korijenu nokta i srebrne s diskretnim glitterom prema krajevima. Ovu kombinaciju osvježila je velikim raskošnim leptirima u plavo-rozoj nijansi na svakom noktu. Moramo priznati da nas je ova kombinacija koja odiše svježinom i razigranošću potpuno oduševila.

Mramorno rozi

Američka pjevačica i plesačica Normani odlučila se za diskretniju varijantu. Počastila se nježno rozom manikurom s mramornim efektom i detaljima leptira u plavo-rozoj boji s istaknutim crnim rubovima. Ova kombinacija stvorena je za one koje ne vole puno detalja a žele osvježiti svoj look.

Oblaci i leptiri Kylie Jenner

Ovi leptirići doslovno imaju sve uvijete za poletjeti. Slavna starleta odlučila se za nježnu lila boju noktiju prošaranu bijelim oblacima po kojima 'lete' žuti, plavi rozi leptiri.

Nježna poslastica

Ova manikura je prava poslastica za ljubitelje nježnih, a opet zaigranih nota. Oblikovani poput badema, u nježno rozoj noti sa suptilno plavo-bijelim nijansama ova manikura odiše elegancijom a simpatične minimalističke leptir naljepnice daju dozu nostalgije ovim prekrasnim noktima.

Ljubičasto i rozo s leptirima

Ne možemo se odlučiti koja nam je ljepša, pastelno ljubičasta ili roza boja? Najbolja je kombinacija, baš poput ove manikure koja kombinira ove dvije nijanse.
Ova sama po sebi prekrasna manikura dodatno je zasjala s motivima leptira koje možemo vidjeti u ljubičastoj, plavoj i popularnoj boji fuksije.

Srebrni glitter

Ova manikura odiše mladenačkim stilom i idealna je za mlade koji žele zabljesnuti, jer ova manikura će im to omogućiti. Srebrni glitter kombiniran je s isto takvim leptirićima koji su tako posebni a tako prekrasni. S ovom manikurom definitivno će te primijetiti gdje god se pojavila.