Kako napraviti narukvicu od gumica

Želite napraviti poklon koji će vas zauvijek vezati s nekom vama posebnom osobom a nemate ideju? Napravite narukvicu od gumica koja će biti vaša narukvica prijateljstva

Kako napraviti narukvicu od gumica

Svi mi a posebno djeca, poželimo sami izraditi neki predmet koji prije svega ima emocionalnu vrijednost. Takve su narukvice od gumica. Šarene i vesele narukvice od gumica. 

Kako izraditi narukvice od gumica 

Popularne su kod djece i kod odraslih, vlastoručno izrađene narukvice od gumica apsolutni su hit. Glavna prednost im je što su jeftine i možete ih izraditi sami i biti potpuno kreativni.
Narukvice od gumica nose mnoge poznate osobe pa čak i popularne princeze. 

Narukvice od gumica mogu se izraditi jednostavno i brzo, a jedino što će vam biti potrebno su šarene gumice i plastične spojnice. 

Gumice možete ih nabaviti u gotovo svakom hobby-art dućanu, a cijena cijelog paketa za pletenje narukvice od gumica je oko 20 kuna.

Na internetu možete pronaći video koje će vam i slikom objasniti kako napraviti narukvicu od gumica nakon čega ćete shvatiti da je izrada ovakve narukvice zapravo jednostavna.

Kada naučite kako napraviti narukvicu od gumica, sve što će vam trebati je šarene gumice, spretne ruke i osoba kojoj ćete pokloniti istu.