'HELL'S KITCHEN'

Suze i eliminacije: Može li samo troje ljudi završiti cijeli servis i tko je zaslužio biti vođa?

Večeras od 21.15 sati na RTL-u na rasporedu je najuzbudljivija epizoda 'Hell's Kitchena' dosad. Od izljeva emocija, suza, bodrenja, velikih pobjeda, ali i uvijek teških nominacija i iznenađenja, chef Gretić još će jednom pokazati da timovi mogu očekivati neočekivano!

HK - prezentacija novih jela.PNG
Foto: RTL

Večeras od 21.15 sati na RTL-u na rasporedu je najuzbudljivija epizoda 'Hell's Kitchena' dosad. Od izljeva emocija, suza, bodrenja, velikih pobjeda, ali i uvijek teških nominacija i iznenađenja, chef Gretić još će jednom pokazati da timovi mogu očekivati neočekivano!

Jutro u kući počet će taktikama za novu večeru. Domagoj će odlučiti dati sve od sebe da prva večera u ulozi vođe prođe glatko, a crveni će, pak, odučiti izravnati sve stare račune kako bi što opuštenije ušli u servis.

U kuhinji će ih čekati chef Gretić s novim jelovnikom – od kamenica i prepelica, do hobotnice i creme bruleea.

„Skeptična sam oko ovog menija, još dosad nisam imala ovakav osjećaj“, priznat će Chiara, no većina natjecatelja uzbuđeno će krenuti u pripremu koja neće proći bez problema.

Prije dolaska prvih narudžbi, Dominik će priznati chefu da je „zeznuo“ bitan dio jednog jela i da postoji šansa da ga neće moći poslužiti, a chef će mu kazati da se mora snaći kako zna i umije jer mjesta za pogreške nema.

„Današnji servis ćemo tretirati kao da nam tu sjede 32 predsjednika država. Nema galame, ni od moje ni od vaše strane. Ali ćete me čuti, vjerujte. Sve mora ići kao po špagici. Fokusirano, smireno, koncentrirano“, obznanit će.

Image
Foto: RTL

Kad se vrata restorana otvore, jedna kandidatkinja imat će previše problema s fokusom i koncentracijom, a njezin partner na radnoj jedinici učinit će sve da joj pomogne, no uzalud.

„Glava je kaos... Odustala sam i to me najviše boli“, govorit će u suzama.

Od problema s kamenicama, loših raviola i briochea, chef Gretić na hlađenje će poslati najviše kandidata dosad!

A kad u jednom timu ostane tek troje kandidata koji moraju izbaciti apsolutno sva jela, oni će odlučiti kako će učiniti sve da u tome i uspiju!

„Izbacit ćemo sve, pa makar nogama“, bodrit će se međusobno.

Nove nominacije izazvat će prave izljeve emocija, a svojim ljutitim ponašanjem sve će šokirati jedan inače uvijek smireni kandidat.

Chef Gretić na eliminacijama će biti spreman pohvaliti uspješne pojedince, no isto tako u lice će reći sve kritike koje su kandidati zaslužili, a posebno „nemilosrdan“ bit će prema vođama Domagoju i Vehidu.

Je li itko uspio dovršiti servis, tko odlazi iz showa, tko je plakao, a tko vikao i kakva sve iznenađenja sprema chef Gretić, pokazat će već večerašnja epizoda 'Hell's Kitchena' od 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i 24 sata ranije na platformi Voyo.