Gastro
Gastro

Prijavite se za recenziju Mutti pasirane rajčice

Prijavite se za recenziju Mutti pasirane rajčice
Passata, slatka i baršunasta

Ovaj proizvod Mutti je najbrži i najjednostavniji za pripremu jer ga je potrebno samo zagrijati. Passata zadržava svijetlu crvenu boju, baršunastu teksturu i sladak okus. Za 1kg passate Mutti potrebno je 2kg svježih rajčica. Nakon faze odabira, najbolje rajčice se gniječe i griju na temperaturi iznad 90°C. Sok se odvaja od kože, sjemenja i celuloze, korištenjem centrifugalnog postupka. Koncentriranje nastaje evaporacijom unutar vakuuma u spremnicima od nehrđajućeg čelika. Temperatura od 65°C pomaže zadržavanju organoleptičkih svojstava proizvoda prije prelaska na fazu pasterizacije. Passata je spremna za pakiranje kada je zagrijana na otprilike 92°C, kako bi bila osigurana njezina mikrobiološka stabilnost. Boce se pune passatom dok je još vruća i ostavljaju nekoliko sekundi na 92°C, zatim se hlade u vodi. Prijavite se za recenziju >>

 

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx