Nestlé proširio kulinarski asortiman THOMY i MAGGI s novim proizvodima

Novi proizvodi sadrže svakodnevne, dobro poznate sastojke, koje potrošači mogu pronaći u svojem kuhinjskom ormariću

Nestlé proširio kulinarski asortiman THOMY i MAGGI s novim proizvodima

Tvrtka Nestlé proširila je svoj kulinarski asortiman umaka THOMY s tri nova proizvoda – THOMY umak s čilijem, umak s kiselim krastavcima i umak s češnjakom koji ne sadrže gluten i napravljeni su od pažljivo odabranih sastojaka, zaslužnih za prepoznatljivu teksturu i bogat okus. Ljubitelje juha MAGGI razveselit će dva nova proizvoda - Pileća juha s tjesteninom i okruglicama s mesom, te Povrtna juha s okruglicama od grisa, pšeničnim mekinjama  i špinatom.


Image


Novi proizvodi dio su renoviranog asortimana MAGGI i THOMY s oznakom Jednostavno dobro, pod kojom se nalaze proizvodi koji sadrže jednostavne i potrošačima dobro poznate sastojke.


Image


Renata Matusinović


„Nastavljamo s unapređenjem Nestlé kulinarskog asortimana juha i majoneza. Naš cilj je unaprijediti cijeli kulinarski asortiman do 2020. godine tako da uklanjamo sastojke koji su potrošačima nedovoljno poznati i zamjenjujemo ih sa sastojcima koje mogu pronaći u svojim kuhinjama, a koje znaju i vole. Do sada smo renovirali 80% kulinarskog asortimana dostupnog u regiji  i obavezali smo se da će do 2020. godine svi naši MAGGI proizvodi pored smanjenja udjela soli, šećera i zasićenih masnih kiselina biti bez umjetnih boja, a s  povećavanom količinom cjelovitih žitarica, povrća, mahunarki i sjemenki. Na taj način želimo inspirirati potrošače za ukusnija i zdravija jela“, rekla je Renata Matusinović, izvršna direktorica kategorije Hrana za jugoistočnu Europu kompanije Nestlé.

Nove juhe dobar su izbor za  balansiran i hranjiv obrok s jednostavnim sastojcima kao što su špinat, kupus, krumpir, rajčica, ljubičasti luk, grašak, mrkva, peršin, paprika, i jedinstveni sastojci kao što su mekinje, proso i slanutak.


Image


MAGGI Pileća juha s tjesteninom i okruglicama s mesom predstavlja izvor proteina, sadrži 5 vrsta začina (peršun, kurkuma, vlasac, mljeveni crni papar, češnjak) i tjesteninu u 3 boje, dok  MAGGI Povrtna juha s okruglicama od griza, mekinjama i špinatom, pored izvora proteina, predstavlja i izvor vlakana i sadrži čak 28% povrća.


Image


Novi THOMY umaci idealan su izbor za sve ljubitelje THOMY-ija, jer je zadržan prepoznatljiv okus koji je dodatno oplemenjen s tri nova okusa - s kiselim krastavcima, češnjakom i čilijem, koji će svaki vaš obrok učiniti drugačijim. THOMY umaci mogu se bezbrižno ponijeti na obiteljski piknik te se s njima mogu napraviti ukusni sendviči, jer se umaci mogu držati na temperaturi i do 25 stupnjeva.