Ekoteka - 100% reciklirani rokovnik

Povodom Valentinova, osmišljena je nova kolekcija s prigodnom etiketom i sjemenkama cvijeća

Ekoteka - 100% reciklirani rokovnik

EKOTEKA unikatni rokovnik, inovativan je hrvatski proizvod, napravljen u potpunosti od recikliranih materijala što ga čini 100% ekološkim od početka do kraja, od korica do korica.

Na proizvodnju recikliranog rokovnika odlučila se ekipa iz ACT Printlab iz Čakovca, s glavnim ciljem da svaki dio ovog ekološkog rokovnika bude u potpunosti iskoristiv te da se u njihovoj proizvodnji koristi što više odbačenih i starih materijala.

Tekstil na koricama ovog rokovnika dobiven je iz bačenih košulja, premalih majica i haljina iz mladosti, a skrojen i pažljivo odabran u društvenom poduzeću Humana Nova. Papir korišten za izradu EKOTEKE reciklirani je papir. Također, osmišljena je u potpunosti razgradiva etiketa s kojom možete uzgojiti vlastitu smreku te vratiti prirodi ono što nam je podarila – drvo. Kako bi EKOTEKA, a i okoliš ostali očuvani, do vas dolazi upakirana u ekološku ambalažu koja je dalje iskoristiva kao stalak za slike i vašu najdražu fotografiju.

Povodom Valentinova, osmišljena je nova kolekcija s prigodnom etiketom i sjemenkama cvijeća kako bi vaša ljubav trajala dulje od Valentinova. Posadi etiketu i uzgoji prekrasan cvijet za ljubav koja cvate. Rokovnik koji koristite mnogo govori o vašoj osobnosti. Kupovinom EKOTEKE pokazujete da ste ekološki osviješteni te aktivno pomažete zaštiti okoliša.

shimmer fallback


Web EKOTEKA: www.ekoteka.info
Web ACT Printlab: www.printlab.hr

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.