Priroda u domu

Želiš imati vlastiti zalazak sunca u domu? S ovom lampom možeš

Svakodnevno uživaj u zalasku sunca s ovom lampom koja je postala novi TikTok hit

pexels-hassan-ouajbir-1535244.jpg
Foto: Pexels

Imamo osjećaj kako nam TikTok više ne stvara trendove na mjesečnoj, ali ni tjednoj bazi nego nas svakodnevno oduševi nekim novim receptom, frizurom ili u ovom slučaju, gadgetom. Radi se o lampi s efektom zalaska sunca, a gotovo da nema osobe koja je nije kupila nakon što je saznala za nju.

Image
KVD Good Apple

Jesi li već probala ovaj puder o kojem 'bruji' cijeli TikTok?

Ova jedinstvena lampa može se pronaći u nekoliko boja, ali je najpopularnija ona u crvenim, žutim i narančastim nijansama koje savršeno repliciraju sunce kada polako krene zalaziti iza obzora. Ovisno kako ju postaviš u domu, taj efekt možeš projicirati na cijelu sobu ili samo jedan kutak u kojem ćeš uživati ili možda 'opaliti' savršeni selfie.

Sigurno si do sada čula za pojam golden hour ili zlatni sat koji fotografi obožavaju. To je vrijeme dana kada je sunce dovoljno nisko na obzoru da nije prejako, a opet emitira dovoljno zlatne svjetlosti da naša koža, kosa i dom izgledaju savršeno okupani zlatnim sjajem. Iako se zlatni sat javlja skoro svaki dan, trenuci u kojima ga možeš savršeno iskoristiti su rijetki jer brzo prođe. S ovom lampom više ne moraš nestrpljivo čekati sunce da dođe u optimalnu poziciju.

Lampu možeš pronaći na Amazonu, ali i drugim online trgovinama poput AliExpressa i eBaya. Cijene se kreću od 125 kuna pa na više, a kako se radi o LED svjetiljkama, o žaruljicama se ne trebaš brinuti. Za sve one koje žele imati iste efekt u svom domu, ali u drugoj boji, tu su i ljubičasta, plava i zelena varijanta.

Uživaj u svom osobnom zalasku sunca i ne zaboravi fotkati selfije sa savršenim osvjetljenjem.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.