Kako ukloniti miris paljevine

Želite znati kako ukloniti miris paljevine? Probajte neke od sljedećih načina kako bi se riješili neugodnog mirisa.

Kako ukloniti miris paljevine

Kako ukloniti miris paljevine? Donosimo vam nekoliko načina uz pomoć kojih možete eliminirati neugodan miris dima iz vašeg doma.

Ocat ili aktivni ugljen
Natočite malo vinskog octa u nekoliko zdjelica ili stavite par komadića aktivnog ugljena te stavite u prostoriju gdje se inače puše cigarete. Ako imate djecu ili kućne ljubimce, zdjelice stavite na povišeno mjesto. Ugljen i ocat su poznati po tome što upijaju i neutraliziraju neugodne mirise.

Parfem
Kako bi uklonili miris dima iz prostorije, pošpricajte malo vašeg najdražeg parfema po hladnoj žarulji. Nakon što upalite svijetlo i žarulja se zagrije, vašim domo će se proširiti ugodan miris koji će bar djelomično ukloniti dim iz prostorije

Omekšivač za rublje
Ako osjetite da su se vaši modni dodaci usmrdjeli zbog dima cigarete, a planirate ih nositi sljedeći dan, ostavite ih sat vremena na otvorenom kako bi se prozračili, a potom ih stavite preko noći u plastičnu vrećicu zajedno s omekšivačem za rublje u obliku maramica ili pak mirisnim vrećicama.

Soda bikarbona
Kako bi uklonili miris dima iz prostorije, prije spavanja posipajte sodu bikarbonu po sjedećoj garnituri, tepihu te rubovima prostorije u kojoj se pušilo. Ujutro samo usišite sve usisavačem.

Ručnik i ocat
Prvo trebate prozračiti prostoriju, a potom krpu ili ručnik umočiti u ocat te minutu do dvije mahati po prostoriji, tako bi miris dima trebao nestati.