Imaš li omiljenu šalicu? Ove su nama najljepše na Instagramu

Jesi li već godinama vjerna jednoj šalici iz koje ujutro ispijaš kavu ili čaj dok prelaziš iz snenog u budno stanje i pripremaš se za novi dan ili voliš otvoriti kuhinjski ormarić i pustiti da te netko iz šarolikog keramičkog društva privuče pa ga pozvati na kavu?

Imaš li omiljenu šalicu? Ove su nama najljepše na Instagramu

Ako si emotivka vezana za šalicu (naravno i za čarape koje si nosila na faksu, gumicu za kosu koju ti je posudio kad ste bili na kampiranju pa je zauvijek ostala kod tebe ili nešto treće) u ovom se tekstu nećeš pronaći jer ti svoju šalicu imaš i zamijenit ćeš je drugom tek kad se dogodi neka strašna stvar, kad netragom nestane iz sudopera ili se razbije u tisuću komadića. 

Image

Od tanjura do posteljine: H&M i Zara imaju odlične komade za uređenje doma i svi su sniženiImage


(FOTO: Pexels)

Ako si pak cura koja pušta da je život iznenadi, odluke donosi na licu mjesta i djeluje na temelju trenutnog raspoloženja, spontana si i nepredvidiva, vjerojatno kavu piješ iz šalice koja ti ujutro dođe pod ruku, koja je eto jedina čista jer nisi danima stigla oprati posuđe (ne robuješ tako trivijalnim stvarima poput prljavih tanjura) ili koja ti se u tom trenutku svidi.


Ako si pritom slaba na šalice, odnosno često se iz shoppinga ili šetnje s frendicama vraćaš s novom keramičkom ili staklenom ljepoticom, klikni na "sljedeća" i dok ispijaš jutarnju kavu, uživaj u šalicama koje smo pronašle na Instagramu. Neke imaju super natpise, neke dolaze u paru, a neke su jednostavno prekrasne. Nama su se ipak najviše svidjele one splitske koje ti šapću - nasmiješi se:)

Srce, igra riječima i neodoljive pande moraju ti podići raspoloženje

Terra Organica, šalice sa stilom i splitskom adresomŽeliš li samo svoju šalicu, tu su Ružne šalice. Koje nisu ružne

Ružne šalice s porukama koja će te dići i bez kofeina


Savršen par

Samo tvoj leptir!

Zimske i ljetne šalice

Set za poželjeti. Za trenutke dragocjene poput zlata

Za ljubiteljice minimalizma - staklene, prozirne šalice

Bodu i izgledom i na dodir, a ipak želimo te kaktuse na usnama!

Šalice za sanjare

Nekad je više - više. I riba i cvijet i ptica i zlato, a samo jedna šalica

Predivne!

Hm, hm... vidiš li i ti što i mi?

Šalica s nogicama? Zašto ne!