Božićni dodaci za dom

Pročešljale smo ponudu IKEA umjetnih božićnih drvaca i oduševile se

Bilo da u svom stanu nemaš mjesta za veliku jelku ili jednostavno želiš još jedan božićni ukras, IKEA ima sve što ti je potrebno

ikea.jpg
Foto: IKEA

Iako smo već gotovo svi naše domove ukrasili božićnim ukrasima - od figurica u obliku Djeda Božićnjaka, vjenčića i lampica - još nam preostaje onaj glavni ukras, a to je upravo božićna jelka. Ona je svake godine neizostavan predmet koji u naše domove unosi duh Božića i koji nam daje taj poseban, božićni osjećaj i zato ju toliko volimo.

Image
Sve što ti treba za blagdane

Božić je stigao i u IKEU i imaju sve - od kuglica, vrećica pa do vjenčića

I dok ne neki odlučuju za prirodnu jelku jer, osim što je bujnija, ima taj poseban miris koji nas uvijek asocira na Božić, drugi pak preferiraju umjetne jelke s kojih ne padaju iglice, a koje mogu biti jednako tako lijepe kada ih se ukrasi. Tu su i neke pomalo netradicionalne jelke, koje su puno manje i neobičnije, a takve u svojoj ponudi krije IKEA.

Bilo da u svom stanu nemaš mjesta za veliku jelku ili jednostavno želiš još jedan božićni ukras, u IKEA-i ćeš pronaći ono što tražiš. Od simpatičnih metalnih jelki do onih malih papirnatih koje stanu na svaki stol, izdvojile smo nekoliko simpatičnih verzija umjetnih božićnih drvaca iz IKEA-e koje želimo u svom domu.

IKEA, 299 kn

Ručno izrađeno božićno drvce od bambusa ima crvene trake te se može ukrasiti s lampicama, kuglicama i šljokicama.

shimmer fallback

IKEA, 99 kn

Zeleni čelični ukras u obliku božićnog drvca. Objesi čestitke i male poklone na ovo metalno drvce, pričvrsti ih ukrug, ili ga ukrasi kuglicama i šljokicama za postizanje tradicionalnijeg božićnog izraza.

shimmer fallback

IKEA, 89 kn

Ručno izrađeni zeleni ukras u obliku stošca izgledom podsjeća na božićnu jelku, a možeš ga ukrasiti lampicama i ostalim ukrasima.

shimmer fallback

IKEA, 49 kn

Ručno izrađeno papirnato božićno drvce u zelenoj boji savršeno će se uklopiti u tvoj interijer i odličan je božićni ukras.

shimmer fallback

IKEA, 119 kn

Umjetno božićno drvce u zelenoj boji ostaje zeleno i blagdansko godinu za godinom. Bez iglica je, jednostavno se odlaže i dostupno je u nekoliko veličina.

shimmer fallback

IKEA, 149 kn

Umjetno božićno drvce u zelenoj boji s LED svjetlom na baterije maleno je i stane u baš svaki prostor u koji će unijeti dašak Božića.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.