Ana je u pandemiji otkrila svoju ljubav prema dekoriranju eksterijera i upravo je njezin balkon dobio najviše glasova

Od prošlog tjedna na našoj Facebook stranici možete glasati za najljepši balkon, a najviše glasova osvojio je ona naše čitateljice Ane Kruhak

Ana je  u pandemiji otkrila svoju ljubav prema dekoriranju eksterijera i upravo je njezin balkon dobio najviše glasova

Proteklog tjedna mnogobrojne čitateljice razveselile su nas svojim fotografijama balkona na našoj Facebook stranici, no ipak najviše glasova dobio je balkon Ane Kruhak koja je svoj kutak uredila s puno ljubavi i to za vrijeme pandemije. Njezin balkon postao je naš prvi najljepši balkon. 

"Kao osobi koja se bavi odnosima s javnošću u zdravstvenoj ustanovi s jedne strane i radijskoj voditeljici s druge strane, do ovog proljeća nekako mi se ljubav prema dekoriranju eksterijera, sadnji cvijeća i svemu što vežemo uz to činilo nepojmljivim jer zbog opisa posla u stalnoj sam utrci s vremenom.Kako se dogodila ova pandemija uzrokovana koronavirusom i kako nam se svima život okrenuo u potpunosti dogodila se ljubav na prvi pogled! Doslovno bih tako opisala", rekla nam je Ana koja je u posljednja dva mjeseca najviše slobodnog vremena uložila u novootrkivenu ljubav. 

shimmer fallback"Kupujem cvijeće, ukrase za balkon i vrt i okućnicu te osmišljavam što i kako urediti. Svaki detalj mora imati neku svoju priču, svako mjesto na balkonu mora biti kreativno osmišljeno. Nisam se vodila nekim zadanim pravilima već po nekom osobnom guštu. Tako se na mom balkonu uvečer svijeti kao u Božićno vrijeme. Dakako riječ je o ljetnim lampicama raznih veličina i formi koje također daju neku posebnu notu.", otkrila je Ana  i doista po fotografijama njezin balkon ima čarobnu notu i po noći, a pazila je na mnoge detalje. 

shimmer fallbackshimmer fallback
"Što se tiče cvijeća vodim se onim što mi se svidi na prvu, a posebnu pažnju okupirala mi je bugenvilija koja je sama po sebi jednostavno posebna, a uz to izuzetno voli sunce što je velika prednost. Osim dvije bugenvilije na balkonu imam i vrbena, surfinija, begonija, lantana, zvončića i sanvitalija. Svako jutro obavezno ih pogledam i poželim dobro jutro jer sam pročitala kako se i s biljkama treba razgovarati, Ma koliko to suludo zvučalo. Moram priznati da komplimenti dobro utječu na njih jer su svaki dan sve ljepše.", otkriva nam svoj recept Ana. 

shimmer fallbackshimmer fallback
"Ova nedavna ljubav koja mi se dogodila prema cvijeću i dekoriranju dogodila se baš u pravo vrijeme. Potpuna antistres terapija upravo je to uređivanje balkona, sadnja cvijeća, praćenje njihovog napretka i onaj osjećaj smiraja nakon napornog dana. Nakon ovog mog iskustva svakako bih to preporučila. Poseban je osjećaj u predvečerje uživati u svim čarima cvijeća i biljčica, osobnoj oazi koja odiše onom potrebnom mirnoćom", zaključila je Ana. 

shimmer fallbackI mi smo nakratko uživali u njezinim fotografijama i uređenju, a prijaviti svoj balkon možete na našoj Facebook stranici. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.