10 ideja za pametno organiziranje prostora u kupaonici

Pretvori svoju kupaonicu u pravu zen zonu s ovim praktičnim kolicima, ormarićima i organizatorima

10 ideja za pametno organiziranje prostora u kupaonici

Donosimo ti ideje za organiziranje koje će ti pomoći da u sekundi pronađeš sve proizvode za čišćenje i higijenske potrepštine.


Čistija (Čitaj: ljepša) kupaonica potaknuti će te da razviješ bolju rutinu organizacije ostatka kuće, ali i njege same sebe.

1. Viseća polica za tuš kabinu

Ako tvoj tuš nema ugrađenu policu, ovaj organizator će ti dobro doći. Mrziš kad ti se usred tuširanja ruše bočice šampona i kupki bez razloga? Bez brige! Ovaj praktični organizator ima pregradu koja će spriječiti da se to događa.

shimmer fallback


amazon.com, 24.45 $

2. Košare za odlaganje

Ne znaš gdje bi sa svim ručnicima? Nudimo ti kreativno rješenje koje će uz praktičnost, tvojoj kupaonici donijeti i lijepe rustikalne detalje. Ove pletene košare uklapaju se u gotovo svaki dizajn kupaonice


3. Police iznad toaleta

Ovo moderno rješenje nudi ti opciju praktičnog iskorištavanja inače praznog prostora. Na police možeš dodati i malene košare i ukrasne kutijice za više organizacije

shimmer fallback

amazon 65.98$

4. Kutne police

Ne moraš se ograničiti na postavljenje polica na ravnom zidu. Uz ove police možeš iskoristiti dodatni prostor za biljke, mirisne svijeće ili dodatnu rolu WC papira.

shimmer fallback

wayfair.com 28,99$

5. Ljekarničke staklenke

Ove lijepe staklenke pružiti će tvojoj kupaonici dozu elegancije, a veliki otvori će ti olakšati dohvaćanje onog što je preostalo na dnu.

amazon.com 24.99$

6. Dispenzer za sapun ili šampon

Kada posegneš za bočicom šampona srušiš tisuću preostalih? Ili ti ruke budu toliko klizave da ti dvadeset puta bočica ispadne? Našli smo rješenje! Ovaj dispenzer ti nudi opciju pritiska na gumb umjesto klasičnog istiskivanja šampona.

amazon.com 19.50$

7. Držač za smotane ručnike

Najbolji dio ovog držača? Pogodan je i za čuvanje vinskih boca što znači da ga po potrebi možeš preseliti i u kuhinju.

shimmer fallback

amazon.com 20.99$

8. Sve za kosu u jednom spremniku

Ovaj organizator je otporan na visoke temperature što znači da nakon korištenja bez brige u njega možeš odložiti fen, peglu ili figaro. Nudi ti i dodatne ladice za pohranjivanje vezica za kosu, ukosnica i slično.

amazon 39.99$

9. Funkcionalne dekoracije za zid

Ovaj moderni dekor će ti osim elegancije unijeti i dozu praktičnosti u kupaonicu. Na nju možeš spremiti razne predmete, od svijeća do dodatnih roli wc papira i svejedno će izgledati lijepo.

shimmer fallback

etsy 21.00 $

10. Dupla šipka na tušu

Uz ovu šipku možeš sušiti ručnike i rublje s unutarnje strane tuša, tako da ih nitko ne vidi. Praktično je i to što će se mokro rublje cijediti u kadu ili tuš, te neće stvarati nepotrebni nered. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.