NAJBOLJA ZABAVA

Simpatična komedija 'Dnevnik Pauline P.' na platformi Voyo: Savršen izbor za cijelu obitelj!

Poznata knjiga za djecu pretočena u topao i duhovit film 'Dnevnik Pauline P.' je priča o svakodnevnom životu neustrašive učenice trećeg razreda osnovne škole Pauline (Katja Matković).

dnevnik pauline p.
Foto: RTL

Neven Hitrec, redatelj filma "Dnevnik Pauline P." iz 2023. godine, donosi nam toplu i duhovitu obiteljsku komediju temeljenu na istoimenom dječjem romanu autorice Sanje Polak. Film je osvojio srca publike te je proglašen najgledanijim domaćim filmom u 2023. godini s preko 90 tisuća gledatelja. Gledatelji su također oduševljeni najavom nastavka, čije će snimanje započeti u kolovozu.

Glavna junakinja, Paulina P., koju sjajno tumači Katja Matković, predstavlja samouvjerenu, emotivnu i duhovitu učenicu 3.c razreda. Ona je nepopravljivi individualac koji u svakom trenutku iznosi svoje mišljenje i pronalazi rješenja za svaku situaciju. Paulina je otvorenog srca, bez straha, ponekad odlučna, a ponekad samodopadna. Njezin dnevnički život ispunjen je školskim i obiteljskim dogodovštinama, maštarijama te duhovitim kritičkim osvrtima na svijet oko sebe.

Glumci Igor Kovač, Judita Franković Brdar i Borko Perić pridružuju se Matković u izvrsnoj glumačkoj postavi koja doprinosi dinamičnosti filma. Paulina se suočava sa izazovima kao što su nova učenica koja brzo osvaja srca njezinih kolega te napori u pomirenju roditelja. Uz pomoć novog učitelja, Paulina raste i sazrijeva kroz školske dogodovštine koje dodatno naglašavaju njezinu jedinstvenu perspektivu i energiju.

Image
Foto: RTL

'Dnevnik Pauline P.' žanrovski je vedra obiteljska komedija s elementima fantastike, obogaćena animiranim segmentima i kolažnim ritmom koji naglašavaju dječju maštu i strukturu dnevnika. Redatelj Neven Hitrec uspješno je adaptirao roman kao film za sve generacije, ističući dinamiku i karakter Pauline kao središnji motiv priče.

Ovaj film podsjeća na djetinje lekcije koje odrasli često zanemaruju, istražujući teme poput nevinosti djetinjstva i slatkih muka koje ono nosi. "0Dnevnik Pauline P." ne samo da oživljava književni klasik iz djetinjstva već i potiče gledatelje da uživaju u svim nijansama Paulinine priče, od školskih avantura do obiteljskih izazova.

Hvaljena hrvatska obiteljska komedija 'Dnevnik Pauline P. ' dostupna je za gledanje na platformi Voyo i to bez reklama!