Darujemo knjigu "Prestani previše razmišljati“

Naša knjiga tjedna koju možeš osvojti ovaj put je bestseler Nicka Trentona koji će vam pomoći savladati sve prepreke – uz pomoć autorovih detaljnih i provjerenih tehnika ponovno ćete steći kontrolu nad svojim mislima i promijeniti svoje mentalne navike.

prestani1.jpg

Osjećati se bolje jednostavan je cilj. Ali nimalo lagan. Pretjerano razmišljanje glavni je uzrok zašto se osjećamo nesretnima – u beskrajnom vrtlogu misli lako se izgubiti. Svi mi živimo u užurbanom svijetu koji nas ponekad opterećuje s previše informacija i obaveza te od nas zahtijeva da puno razmišljamo. Obično nam mozak uz pomoć raznih analiza i misaonih procesa pomaže riješiti probleme i razumjeti stvari, no problem nastaje kad nam vlastito razmišljanje počinje štetiti.

„Prestani previše razmišljati“ je knjiga koja razumije kroz što ste sve prošli, u kakvu ste se iscrpljujuću situaciju doveli i kako je lako osjećati se kao da gubite razum u zamci tjeskobe i stresa. Nick Trenton pomoći će vam savladati sve prepreke – uz pomoć autorovih detaljnih i provjerenih tehnika ponovno ćete steći kontrolu nad svojim mislima i promijeniti svoje mentalne navike.

Ova sjajna knjiga može biti tvoja. Sve što trebaš je objasniti zašto je baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Prijaviti se možeš do ponedjeljka, 6. ožujka u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice