Knjiga tjedna

Darujemo knjigu 'Noć kad sam upoznao Djeda Božićnjaka'

Ovaj tjedan možeš osvojiti prekrasnu dječju knjigu britanskog autora Bena Millera koja će podsjetiti sve, i male i velike, na istinski duh Božića i jednom za svagda dokazati da Djed Božićnjak doista postoji!

ben_miller.png

Dječak Jackson zna sve o sobovima, vilenjacima, tajnoj radionici igračaka na Sjevernom polu, te mu je jasno da postoji nekakva magija koja Djedu Božićnjaku omogućuje da poklone dostavi po cijelom svijetu u jednoj jedinoj noći, no postoji nešto što još nije saznao... kako je točno Djed Božićnjak postao Djed Božićnjak. To će se sve promijeniti jedne Badnje večeri kad Jackson upozna Djeda Božićnjaka i čuje njegovu nevjerojatnu pripovijest - očaravajuću bajku koja se odvija u čarobnom snježnom krajoliku gdje Torvil, mrzovoljni i škrti vilenjak, na kraju čudesnog putovanja otkriva pravo značenje Božića. Neće to biti priča kakvu je Jackson očekivao ali Djed Božićnjak bio je u pravu kad mu je rekao da nijedna dobra priča to nije...

S prekrasnim ilustracijama Daniele Jaglenke Terrazzini i toplim, duhovitim pripovijedanjem Bena Millera, ova knjiga podsjetit će sve, i male i velike, na istinski duh Božića i jednom za svagda dokazati da Djed Božićnjak doista postoji!

RECENZIJE:

„Čarobna pustolovina” - Sunday Express

„Raskošno, svečano i šarmantno” - BookTrust

„Savršeno za čitanje naglas djeci” - The Week Junior

O AUTORU:

Ben Miller (Bennet Evan Miller) engleski je komičar, glumac i redatelj. Proslavio se kao polovica komičarskog dvojca Armstrong i Miller, a publika ga pamti, među ostalim, i po filmovima o Johnnyju Englishu i Paddingtonu, BBC-jevoj seriji Smrt u raju te Netflixovom hitu Bridgerton.

Ova prekrasna dječja knjiga može biti tvoja. Sve što trebaš je objasniti zašto je baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Prijaviti se možeš do ponedjeljka, 5. prosinca u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice