'HELL'S KITCHEN'

Chef Gretić 'svrgnut' će vođu jednog tima, a slijede i nove eliminacije

Nova epizoda showa 'Hell's Kitchen Hrvatska' na rasporedu je večeras od 21.15 sati na RTL-u. Na redu je još jedna napeta večera za goste, ali i nove eliminacije. Uz to, chef Gretić postavit će novog vođu jednog tima

HK - prezentiranje novih jela.PNG
Foto: RTL

Petak u 'Hell's Kitchenu' znači samo jedno – vrijeme je za večeru za goste koja uvijek donosi pregršt uzbuđenja, pritiska, ali i najviše slavlja nakon pobjede.

Jutro u kući započet će pripremanjem taktika, a najveći pritisak osjećat će Domagoj koji već nosi crnu pregaču za nominirane i želi se dokazati te spasiti od ispadanja.

Marjana će kazati svojim crvenima da je spremna ponovno raditi desert na kojem je kiksala prošli tjedan kako bi pokazala da zna i može, a oni su joj to odlučili dopustiti.

Chef Gretić obznanit će timovima da jelovnik proširuju dvama novim jelima, dodatnim hladnim i toplim predjelom: „Broj jela će rasti... Moramo biti pravi a la carte restoran. Pripremite se na sve žešće uvjete. Radite kao jedan, razmišljajte, komunicirajte. Neće biti problema“.

„Ovo sad mora biti vojska, ovo više nije zafrkancija“, poručit će odlučno Roko Ć.

No problemi će se pojaviti već tijekom pripreme, a neki kandidati neće biti dovoljno snalažljivi ni vješti da ih isprave dok još nije prekasno, unatoč upozorenjima...

Kad se otvore vrata restorana, pojedinci će zaboraviti dio narudžbi što neće proći ispod radara chefa Gretića, koji će pokazati da na ovoj večeri neće tolerirati pogreške pa će neki na hlađenju u kući završiti već tijekom toplog predjela.

„Ako bude pitao tko će kući, ja ću se prvi javiti“, poručit će potišteno protjerani kandidat.

Image
Foto: RTL

Problemi za oba tima samo će se nizati, od nekomunikacije, krivih procjena, do prepečenog mesa i ispričavanja gostima, a nova epizoda pokazat će može li ijedan tim stići do kraja ovog servisa!

A kad stigne vrijeme za nominacije, chef Gretić ponovno će pokazati da kandidati mogu očekivati brojna iznenađenja. Osim izbacivanja, chef neće imati milosti ni prema vođama timova koje će žestoko kritizirati, a jednog od njih ''svrgnut će'' s trona i na njegovo mjesto postaviti drugog kandidata!

Kako će proći još jedna večera, tko će kiksati, a tko se hrabro izboriti, tko napušta show i tko je novi vođa, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u u Hell's Kitchenu. Nova epizoda dostupna je 24 sata ranije na streaming platformi Voyo.