'BRAK NA PRVU'

Danijela vrlo jasno poručila Alanu: 'Na lažima se ne ide dalje!'

Danas je u 'Braku na prvu' treća ceremonija odluka, a hoće li svi brakovi izdržati pritisak, doznat ćemo u 21.15 na RTL-u!

Alan i Danijela.PNG
Foto: RTL

Nakon dramatične zajedničke večere na kojoj su se pridružila tri nova para vrijeme je za ceremoniju sa stručnjacima.

„S obzirom na to da su došli novi parovi, naravno da takva situacija može biti vrlo nelagodna za postojeće parove jer su se oni već pozicionirali, znaju se i ovo može unijeti nemir kod nekih, no to je u isto vrijeme i stimulirajuće za ostale parove“, rekao je Boris koji će danas s Ivom i Nelly prvi put čuti kako su se novi parovi snašli u svojoj bračnoj avanturi.

I tako dok su pili kavu, Mura i Marko komentirali su parove koje su sinoć upoznali te iskreno priznali kako ih nisu baš oduševili zato što smatraju kako previše ljudi glumata. „Nepoštivanje drugih osoba, pogotovo žena s kojom si tu, zbog koje si došao u eksperiment mi je dno dna“, rekao je Marko.

Image
Foto: RTL

Alana su svi upamtili na zajedničkoj večeri, a zbog njegova ponašanja, mogao bi u potpunosti izgubiti Danijelino povjerenje. Ujutro su nastavili s raspravom zato što Danijela ne može prijeći preko njegove opaske da je jučer na putu do večere vrištala na njega. „Reći ću da se nisi derala, ja sam lagao, samo da bude sve u redu“, govorio je Alan i nastavio: „Deranja u tom autu je stvarno bilo i moje je viđenje na tu situaciju bilo da je to stvarno bilo vrištanje.“ Danijela je tvrdila da se to nije dogodilo, da nije ni povisila ton, a kamoli vrištala. „On je mene jučer počeo vrijeđati, i to je ono što se dogodilo. On je mene počeo vrijeđati ne zato što to misli nego nije htio da dođemo do srži one situacije, da dođemo do razgovora. Nije mi dao da dođem do riječi i pričao je rečenice koje su nebulozne, nisu povezane, što mi govori da je nereguliran. On to nije isplanirao, on se ne zna kontrolirati“, rekla je Danijela i objasnila Alanu kako ne mogu ići dalje u njihovu odnosu jer se na lažima ne ide dalje. „Ili ćemo imati istinu pa idemo dalje ili ćemo imati laž i tu stajemo“, zaključila je Danijela, a Alan nije želio priznati da je lagao i želio se grliti sa suprugom.

Sociološki eksperiment je na vrhuncu, tenzije postaju jače, vrijeme provedeno zajedno intenzivnije - a hoće li brakovi izdržati taj pritisak, doznat ćemo na današnjoj ceremoniji odluka u 21.15 na RTL-u!

Image
Foto: RTL