Društvene mreže

Što učiniti kada Messenger ne šalje obavijst o porukama i pozivima?

Aplikacija Messenger vam ne radi kako treba i više ne primate obavijesti o porukama i pozivima? Saznajte što učiniti kada aplikacija Messenger ne zvoni.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka koju je razvio Facebook. Omogućuje korisnicima neograničenu komunikaciju putem poruka, poziva ili video poziva. Međutim, kada Messenger ne zvoni, može biti frustrirajuće jer nećete znati kada vam netko šalje poruke. No, zašto Messenger ne zvoni?

Postoji nekoliko razloga zašto Messenger ne zvoni. Prvo, provjerite jeste li postavili pravilne postavke zvuka i obavijesti u Messengeru. Možda ste slučajno isključili zvuk ili obavijesti za Messenger u postavkama vašeg uređaja.

Drugi razlog zašto Messenger ne zvoni može biti problem s vezom na vašem uređaju. Provjerite jeste li povezani s internetom i imate li dovoljno jak signal. Također, provjerite imate li najnoviju verziju Messenger aplikacije. Ako problem i dalje postoji, pokušajte izbrisati aplikaciju i ponovno je instalirati. To može pomoći riješiti probleme s aplikacijom i omogućiti da zvuk ponovno radi. Ovo su najbrži načini za rješavanje problema kada Messenger ne zvoni.