Društvene mreže

Što je Grid pinning Instagram? Čemu služi Grid pinning Instagram?

Jeste li znali da možete prikvačiti objave na Instagramu na vrh svog profila? To se naziva Grid pinning. Saznajte što je grid pinning na Instagramu te kako funkcionira grid pinning na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Grid pinning na Instagramu je novi trend koji postaje sve popularniji među korisnicima. Ova funkcija omogućava korisnicima da pomaknu određene objave na vrh njihovog profila, stvarajući tako privlačniji i organiziraniji izgled.

Grid pinning može biti koristan za poslovne profile koji žele istaknuti važne poruke, proizvode ili usluge, ali također može biti koristan i za osobne profile koji žele naglasiti svoje najbolje fotografije ili važne događaje.

Da biste koristili grid pinning, jednostavno idite na svoj profil, odaberite objavu koju želite postaviti na vrh i pritisnite "Prikvači" opciju. To će objavu postaviti na vrh vašeg profila i druge objave će se pomaknuti prema dolje. Grid pinning je odličan način da se vaš profil izdvoji u moru drugih profila i privuče pažnju posjetitelja. Međutim, važno je ne pretjerivati s ovom funkcijom i ostati dosljedan stilu i tematici vašeg profila.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.