Društvene mreže

Kako uključiti obavijesti za rođendan na Facebooku?

Želite primati obavijesti za rođendan prijatelja na Facebooku? To je moguće učiniti u svega nekoliko koraka. Saznajte kako uključiti obavijesti za rođendan na Facebooku.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook vam može slati obavijesti o nadolazećim rođendanima vaših prijatelja. Da biste omogućili ovu opciju, morate ih uključiti u postavkama. Pratiti rođendane svojih prijatelja nije lak zadatak. No, ste na Facebooku, možete uključiti obavijesti za rođendan na Facebooku kako ne biste propustili ničiji rođendan.

Obavijesti za rođendan na Facebooku možete prilagoditi odabirom mjesta na koje ih želite primati. Dostupne su tri opcije, a to su Facebook obavijesti, e-pošta i SMS. Ako idete na Facebook barem jednom ili dva puta dnevno, omogućite Facebook obavijesti. Ako niste toliko aktivni na platformi društvenih medija, obavijesti putem e-pošte i SMS-a bolja su opcija.

No, kako uključiti obavijesti za rođendan na Facebooku? Najprije otvorite Facebook aplikaciju i navigirajte se u postavke aplikacije. Kliknite privatnost, a zatim kliknite na obavijesti u lijevom oknu te se pomaknite do odjeljka za rođendane. Kada pronađete odjeljak rođendana, kliknite na gumb za omogućavanje obavijesti za rođendan na Facebooku.