Društvene mreže

Koje su sigurne aplikacije za dopisivanje?

Želite se dopisivati s prijateljima na siguran način? To je moguće s nekoliko aplikacija. Saznajte koje su dvije najbolje sigurne aplikacije za dopisivanje.

dopisivanje.jpg
Foto: Pixabay

Dopisivanje je proces razmjene tekstualnih poruka između dvije ili više osoba putem interneta. Danas postoje mnoge aplikacije za dopisivanje koje nude sigurnu komunikaciju među korisnicima. Međutim, neke aplikacije mogu imati sigurnosne nedostatke koji bi mogli ugroziti vaše podatke i privatnost. Stoga je važno znati koje su sigurne aplikacije za dopisivanje.

Prva sigurna aplikacija za dopisivanje je Signal. Signal je jedna od najsigurnijih aplikacija za dopisivanje dostupnih na tržištu. Ova aplikacija koristi end-to-end enkripciju koja štiti poruke od hakiranja i nadzora. Signal ne prikuplja podatke o korisnicima i otvorenog je koda, što znači da je potpuno transparentan.

Druga aplikacija za dopisivanje je WhatsApp. WhatsApp je popularna aplikacija za dopisivanje koja također koristi end-to-end enkripciju za zaštitu poruka. Osim toga, WhatsApp omogućuje brzo i jednostavno stvaranje grupnih razgovora. Svaka aplikacija ima svoje prednosti i nedostatke, pa je važno odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.