Društvene mreže

Kako vidjeti koga je zadnjeg zapratio?

Želite provjeriti pratitelje na Instagramu pravilnim redosljedom? Saznajte kako vidjeti koga je zadnjeg zapratio na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Pratitelji su ključni dio Instagrama, a to su ljudi koji prate vaš profil i vide vaše objave na svojoj početnoj stranici. Pratitelji mogu biti prijatelji, obitelj, kolege ili bilo koja druga osoba koja želi pratiti vaše aktivnosti na Instagramu. No, kako vidjeti koga je zadnjeg zapratio na Instagramu?

Da biste vidjeli koga je zadnjeg zapratio na Instagramu, potrebno je slijediti nekoliko jednostavnih koraka. Prvo, otvorite profil na Instagramu i dodirnite ikonu "Pratitelji" koja će prikazati sve korisnike koji prate profil. Zatim, kliknite na "Prati" kako biste prikazali sve korisnike koje profil prati. Ovdje možete vidjeti sve korisnike koje ste nedavno zapratili.

Kada se nalazite u odjeljku „Prati“, tada možete vidjeti koga je zadnjeg zapratio. Instagramov prikaz pratitelja ne prikazuje se abecedno, već kronološki, tako da će profil koji je korisnik zadnjeg zapratio biti na vrhu, a ostali profili bit će izlistani prema dnu.