Tehnologija

Kako spojiti kompjuter na bežični internet?

Želite koristiti internet bez ograničenja i kablova? Spajanje na bežični internet je savršeno za vas. Saznajte kako spojiti kompjuter na bežični internet.

bezicni-internet.jpg
Foto: Pixabay

Svi moderni kompjuteri se mogu spojiti s bežičnim internetom. Ako ne možete povezati svoje računalo s lokalnom mrežom pomoću kabla, bežični internet je alternativa. Iako je sporiji od interneta putem kabla, bežični internet stalno postaje brži i dovoljan je za gledanje videa, online igranje i preuzimanje aplikacija.

No, kako spojiti bilo koji kompjuter na bežični internet? Prvo što trebate učiniti kada želite spojiti kompjuter na bežični internet je otvoriti postavke svog kompjutera. Kliknite mišem na 4 kockice u donjem lijevom kutu kompjutera. Pritisnite „Postavke“.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite spojiti kompjuter na bežični internet je pronaći postavke za internet. Kliknite na „Mreža“, a zatim na gumb „Omogući Wi-Fi“. Pričekajte dok se obližnje bežične mreže ispitaju i izlistaju. Odaberite mrežu na koju se želite spojiti te unesite lozniku. Nakon nekoliko trenutaka, vaše će računalo biti spojeno na bežični internet.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.