Društvene mreže

Kako se određuje redoslijed prijatelja na Facebooku?

Kako je poslagan redoslijed prijatelja na Facebooku? Saznajte kako je poredan redoslijed prijatelja na Facebooku.

drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu koja korisnicima omogućuje da se povežu s prijateljima i obitelji, prate najnovije vijesti i događaje te dijele sadržaj kao što su fotografije, videozapisi i objave. Osim toga, Facebook također omogućuje korisnicima da pronađu i dodaju nove prijatelje te ih organiziraju u popisu prijatelja. Pogledajte kako funkcionira redoslijed prijatelja na Facebooku.

Jedna od značajki Facebooka koja je intrigirala mnoge korisnike jest redoslijed prijatelja na Facebooku. Pored popisa prijatelja, Facebook automatski prikazuje prijatelje u određenom redoslijedu. Međutim, mnogi korisnici nisu sigurni kako se taj redoslijed određuje.

Redoslijed prijatelja na Facebooku određen je algoritmom društvene mreže koji se temelji na aktivnostima korisnika. Algoritam analizira vašu interakciju s drugim korisnicima i rangira ih prema njihovoj važnosti za vas. Ovo uključuje vaše interakcije s drugim korisnicima, kao što su slanje poruka, komentiranje objava, označavanje fotografija i zajedničko sudjelovanje u grupama i događajima. Dakle, redoslijed prijatelja na Facebooku određen je algoritmom društvene mreže koji analizira vašu interakciju s drugim korisnicima te ih rangira prema njihovoj važnosti za vas.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.