Društvene mreže

Kako sakriti komentare na Youtubeu?

Često objavljujete na Youtube no želite sakriti negativne komentare? To nikada nije bilo jednostavnije. Saznajte kako sakriti komentare na Youtubeu u nekoliko klikova.

youtube.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Komentari na YouTubeu zabavni su kao i videozapisi. Gledatelji imaju priliku podijeliti svoje stavove i mišljenja u interaktivnom prostoru. Ali nisu svi komentari ljubazni i pozitivni. Ponekad biste mogli primiti nepristojne komentare na YouTubeu. U takvim situacijama, način kako sakriti komentare na Youtubeu je više nego dobrodošao.

Play logo

Prvi korak načina kako sakriti komentare na Youtubeu je ulazak u Youtube Creator Studio. Idite na YouTube. Kliknite na ikonu vašeg profila koja se nalazi u samom gornjem desnom kutu stranice. Na otvorenom izborniku kliknite na Youtube Studio. Kada se nalazite u Youtube Studio sučelju, dotaknite na gumb postavke s lijeve strane upravljačke ploče.

Sljedeći korak načina kako sakriti komentare na Youtubeu je uključivanje opcije sakrivanja komentara. Dotaknite na gumb dodatne postavke. U odjeljku publike odaberite opciju komentari. Kliknite na padajući izbornik i odaberite opciju onemogućeni komentari. Kliknite gumb za spremanje u donjem desnom kutu kako biste primijenili napravljene promjene. Ovaj način kako sakriti komentare na Youtubeu već je gotov. Svi komentari biti će onemogućeni na vašim objavljenim videima, dok opet ne isključite opciju skrivenih komentara.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.