Tehnologija

Kako pročitati poruku na Viberu, a da se ne vidi?

Viber je vrlo popularna aplikacija za dopisivanje. Što učiniti kada ne možete odmah odgovoriti na poruku? Kako pročitati poruku na Viberu, a da se ne vidi?

drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay

Viber je vrlo praktična i popularna aplikacija za dopisivanje koja ima svoje prednosti, ali ima i poneku manu. Naime, ako odmah pogledate poruku koja dođe, onaj koji je poruku poslao znat će da ste otvorili i pročitali poruku. Je li moguće pročitati poruku na Viberu, a da se ne vidi? Kako pročitati poruku na Viberu, a da se ne vidi?

Jedan od načina kako pročitati poruku, a da se ne vidi da kada dobijete poruku ne otvarate Viber, već samo na zaslonu mobitela pročitate poruku. Važno je da se ne otvori aplikacija. Na ovaj način možete pročitati cijelu poruku, ali samo oprezno kako biste bili sigurni da niste online na aplikaciji.

Drugi način kako pročitati poruku na Viberu, a da se ne vidi je da sakrijete svoju aktivnost na Viberu. Možete u potpunosti sakriti svoju aktivnosti, tako da nitko ne zna kada ste online, tada se niti ne vidi kada ste pročitali poruku.

Saznajte kako u samo nekoliko klikova sakriti aktivnost na Viberu OVDJE.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.