Društvene mreže

Kako pretraživati poruke na Instagramu?

Želite pronaći specifičnu poruku na Instagramu? Zašto ne biste koristili Instagramovu mogućnost pretraživanja poruka?

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je popularna društvena mreža koja omogućuje korisnicima slanje poruka jedni drugima putem privatnih poruka. Poruke na Instagramu omogućuju korisnicima da komuniciraju s drugima na mreži na jednostavan i brz način. No, kako pretraživati poruke na Instagramu?

Kako biste pretraživali poruke na Instagramu, prvo morate otvoriti aplikaciju i otići na svoj profil. Zatim dodirnite ikonu za poruke u gornjem desnom kutu zaslona. Na ovom će vam se zaslonu prikazati popis vaših nedavnih razgovora. Odaberite razgovor koji želite pretraživati i otvorite ga.

Da biste pronašli određenu poruku unutar razgovora, povucite prstom prema dolje na zaslonu dok se ne pojavi tražilica. Unesite ključne riječi za poruku koju tražite i dodirnite "Pretraži". Instagram će zatim prikazati sve poruke koje sadrže te ključne riječi. Ako imate velik broj poruka i teško ih je pronaći, možete koristiti opciju filtriranja po imenu korisnika s kojima ste razgovarali. Da biste to učinili, dodirnite ikonu "i" u gornjem desnom kutu razgovora, a zatim odaberite "Filtriranje po korisniku". Ovdje možete odabrati željenog korisnika i pregledati samo poruke koje su izmijenjene s tim korisnikom. Ovo je brz i jednostavan način za pretraživanje poruka na Instagramu te će vam omogućiti da pronađete bilo koju poruku.