Tehnologija

Kako prenijeti podatke sa Androida na Android?

Želite poslati datoteke s jednog Android pametnog telefona na drugi? Otkrivamo brz i jednostavan način kako prenijeti podatke s Androida na Android.

android.jpg
Foto: Pixabay

Android je operativni sustav za mobilne uređaje. Danas se koristi na velikom broju mobilnih uređaja, uključujući pametne telefone, tablete, satove i druge uređaje. Android korisnicima omogućuje pristup raznim aplikacijama i uslugama, te je iznimno popularan zbog svoje prilagodljivosti i raznolikosti. No, kako prenijeti podatke sa Androida na Android?

Kada želite prenijeti podatke s jednog Android uređaja na drugi, postoji nekoliko načina za to. Jedan od načina je upotreba Google računa. Ako ste prijavljeni na isti Google račun na oba uređaja, možete koristiti Googleovu uslugu sinkronizacije kako biste automatski prenijeli podatke između uređaja. To uključuje kontakte, kalendar, e-poštu i još mnogo toga.

Još jedan način za prijenos podataka s jednog Android uređaja na drugi je korištenje Bluetooth tehnologije. Bluetooth omogućuje bežični prijenos podataka između uređaja koji se nalaze u blizini jedan drugog. Korisnici mogu upariti dva Android uređaja i prenijeti podatke između njih putem Bluetooth veze.Bilo da koristite Google račun ili Bluetooth tehnologiju, prijenos podataka s Androida na Android može biti jednostavan i brz.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.