Tehnologija

Kako prebaciti slike iz memorije telefona na SD karticu?

Želite osloboditi internu memoriju svog telefona? Zašto ne biste prebacili slike iz memorije telefona na SD karticu? Kako prebaciti slike iz memorije telefona na SD karticu?

sd-kartica.jpg
Foto: Pixabay

SD kartice, sa svojom malom veličinom, ali snažnim mogućnostima pohrane, odličan su način za premještanje fotografija između uređaja i na nove uređaje. Svoje slike i druge datoteke možete jednostavno premjestiti na SD karticu u nekoliko jednostavnih koraka.

Prvi korak načina kako prebaciti slike iz memorije telefona u SD karticu je isključivanje vašeg mobitela. Isključite svoj mobitel i zatim umetnite SD karticu. Trebat će vam microSD kartica, a utor za karticu obično je pored utora za SIM karticu. Zatim ponovno uključite telefon i otvorite aplikaciju datoteke. U aplikaciji datoteke odaberite slike.

Sljedeći korak načina kako prebaciti slike iz memorije telefona u SD karticu je odabir slika koje želite prebaciti. Otvorite mapu slike i pritisnite i držite za odabir slike ili slika koje želite prenijeti na SD karticu. Dodirnite ikonu elipse u gornjem desnom kutu za izbornik opcija i odaberite premjesti na SD karticu te kliknite dopusti. Ovaj način kako prebaciti slike iz memorije telefona u SD karticu je gotov te su vaše slike sada na SD kartici.