Tehnologija

Kako prebaciti podatke s Androida na iPhone?

Prebacivanje s Androida na iPhone često zahtijeva kratku adaptaciju. Kako prebaciti podatke s Androida na iPhone?

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Kako biste prebacili podatke s Androida na iPhone, najprije uključite vaš Apple uređaj i postavite ga blizu Android uređaja. Na Apple uređaju slijedite upute za postavljanje na zaslonu.

Na zaslonu ''Quick Start'' dodirnite ''Postavi ručno'', a zatim nastavite slijedite upute na zaslonu. Od vas se može tražiti da aktivirate svoj eSIM.

Potražite opciju ''Aplikacije i podaci''. Zatim dodirnite ''Premjesti podatke s Androida''. Ako ste već završili s postavljanjem, morate obrisati vaš iOS uređaj i početi ispočetka. Ako ne želite brisati, samo ručno prenesite sadržaj koji želite.

Na Androidu otvorite aplikaciju Move to iOS. Ako nemate aplikaciju Move to iOS, možete dodirnuti gumb QR koda na iOS uređaju i skenirati QR kod pomoću kamere na Android uređaju kako biste otvorili Google Play Store. Dodirnite ''Nastavi'' i pročitajte odredbe i uvjete koji se pojavljuju. Za nastavak dodirnite ''Slažem se'.

Na iOS uređaju dodirnite ''Nastavi'' kada vidite opciju ''Premjesti s Androida''. Zatim pričekajte da se pojavi deseteroznamenkasti ili šesteroznamenkasti kod. Unesite kod na Android uređaju.

Kod prebacivanja podataka s Androida na iPhone, na Android uređaju odaberite sadržaj koji želite prenijeti i dodirnite ''Nastavi''. Čak i ako vaš Android pokaže da je proces završen, ostavite oba uređaja na miru dok se traka za učitavanje koja se pojavi na vašem iOS-u ne makne.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.