Društvene mreže

Kako mogu vidjeti tko me prati na Facebooku?

Kada koristite Facebook, važno je voditi računa o svojoj sigurnosti. Postoji način kako vidjeti tko vas prati na Fcebooku, saznajte ovdje.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Postoji nekoliko koraka koje možete poduzeti kako biste osigurali svoj račun i zaštitili svoje osobne podatke.

Prvo, važno je koristiti snažnu lozinku i izbjegavati dijeljenje osobnih podataka poput adrese i telefonskog broja na javnim mjestima. Također, možete postaviti dvofaktorsku autentifikaciju kako biste dodatno zaštitili svoj račun.

Drugo, važno je provjeriti tko vam prati profil na Facebooku. To možete učiniti tako da idete na svoj profil i kliknete na karticu "Prijatelji". Ovdje će biti prikazani svi vaši prijatelji, ali i osobe koje vam prate profil, a vi ih niste prihvatili za prijateljstvo. To je način kako možete vidjeti tko vas prati na Facebooku.

Međutim, treba imati na umu da se mogu pojaviti i lažni profili koji vas prate. Ako primijetite bilo kakve nepravilnosti ili sumnjive aktivnosti na vašem profilu, preporučljivo je prijaviti ih Facebooku. U svakom slučaju, važno je uvijek biti oprezan i pažljiv na društvenim mrežama te poduzimati mjere zaštite kako biste osigurali sigurnost svojih osobnih podataka i svojeg računa. Od sada imate uvid u to tko vas prati na Facebooku.