Društvene mreže

Kako izbrisati datum rođenja na Facebooku?

Želite sačuvati svoju privatnost na internetu? Započnite brisanjem datuma rođenja na Facebooku. Saznajte kako izbrisati datum rođenja na Facebooku u nekoliko koraka.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu. Međutim, prema zadanim postavkama Facebook vam omogućuje dijeljenje preobilja osobnih podataka, a većinu tih podataka može vidjeti cijeli popis vaših prijatelja. Međutim, Facebook vam omogućuje promjenu postavki privatnosti za gotovo sve na vašem profilu, uključujući datum rođenja.

No, kako izbrisati datum rođenja na Facebooku? Prvo što trebate učiniti kada želite izbrisati datum rođenja na Facebooku je prijava. Prijavite se na Facebook i kliknite svoje ime na vrhu zaslona da biste vidjeli svoju vremensku traku. Kliknite "O meni" ispod svoje profilne fotografije. Kliknite gumb "Uredi" u odjeljku „Osnovni podaci“.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite izbrisati datum rođenja na Facebooku je kliknuti na padajuće polje ispod svog rođendana i kliknite "Ne prikazuj moj rođendan na mojoj vremenskoj traci". Kliknite padajući izbornik privatnosti krajnje desno od vašeg rođendana i kliknite "Samo ja" te kliknite „Spremi“. Ovaj način kako izbrisati datum rođenja na Facebooku je gotov i vaš datum je sakriven od ostalih korisnika Facebooka.