Pametni uređaji

Kako instalirati trgovinu play?

Kupili ste novi mobitel a nemate instaliranu trgovinu play? Postoji jednostavan način kako instalirati trgovinu play na svaki mobitel.

trgovina-play.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Ne dolazi svaki pametni telefon s unaprijed instaliranom trgovinom play za aplikacije. Trgovina play je aplikacija od Googlea gdje možete preuzeti i instalirati sve dostupne aplikacije i igrice za android pametne telefone. Saznajte kako instalirati trgovinu play na svaki pametni telefon.

Play logo

Prvi korak načina kako instalirati trgovinu play je otvaranje preglednika na vašem pametnom telefonu. Pomoću preglednika na svom uređaju idite na web-mjesto APK Mirror da preuzmete APK datoteku za najnoviju verziju Trgovine Play. APK datoteka je instalacijska datoteka potrebna za instalirati trgovinu play.

Kada ste preuzeli APK datoteku, kliknite na nju i otvorite APK datoteku. Pročitajte dopuštenja koja APK datoteka traži te ih potvrdite. Posljednji korak načina kako instalirati trgovinu play je dodirivanje gumba Instaliraj. To će pokrenuti instalaciju trgovine play te će aplikacija biti instalirana na vašem uređaju za nekoliko sekundi.  

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.