Društvene mreže

Što je Tinder? Kako funkcionira Tinder?

U potrazi ste za novim prijateljima i partnerima? Tinder je savršena aplikacija za to. Saznajte što je Tinder te kako funkcionira Tinder.

tinder.jpg
Foto: Pixabay

Tinder je online aplikacija za upoznavanje koja spaja parove na temelju njihove fizičke privlačnosti jedno prema drugom. Tinder vam pokazuje druge korisnike Tindera koji spadaju u određeni dobni raspon i spol i nalaze se na određenoj udaljenosti od vaše lokacije. No, kako funkcionira Tinder?

Odlična stvar u vezi Tindera je jednostavnost načina kako funkcionira Tinder. Samo vi odlučujete sviđa li vam se izgled osobe ili ne. Ako vam se osoba sviđa, možete ju lajkati, a ako vam se ne sviđa, nikome ništa. Ako ste oboje zainteresirani, Tinderova funkcija za razmjenu poruka nudi vam privatnu sobu za dopisivanje u kojoj možete razgovarati i bolje se upoznati.

Kada znate kako funkcionira Tinder, potrebno je znati kako se koristi. Tinder je vrlo jednostavna aplikacija za korištenje. Samo ju preuzmite, postavite račun ili se prijavite sa svojim Facebook profilom, navedite spol i dobnu skupinu ljudi koje želite upoznati i koliko ste daleko spremni putovati da biste ih upoznali. Kada Tinder pronađe ljude koji odgovaraju tim kriterijima, na vaš zaslon postavlja kartice koje prikazuju veliku fotografiju osobe. Kada dotaknete fotografiju osobe otvara vam se kratki opis koji su napisali zajedno kako bi se bolje predstavili. Način kako funkcionira Tinder je izvrstan za upoznavanje ljudi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.