Svijet tehnologije

Savjeti za brisanje aplikacija na mobitelu

Želite osloboditi memoriju na mobitelu? Brisanje aplikacija na mobitelu je najbrži način za to. Donosimo sve što trebate znati za brisanje aplikacija na mobitelu.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Kada vam je pametni telefon pomalo zatrpan ili vam ponestaje prostora na uređaju, vrijeme je da počnete brisati aplikacije. Bez obzira koristite li Google Play ili App Store, vlasnici pametnih telefona imaju milijune aplikacija dostupnih za preuzimanje. Stoga je važno znati način za brisanje aplikacija na mobitelu kako biste oslobodili prostor za pohranu.

Prvo što je potrebno učiniti za brisanje aplikacija na mobitelu je otvoriti Trgovinu Play. Zatim dodirnite ikonu profila. Idite na odjeljak za upravljanje aplikacijama i uređajima, zatim odaberite upravljanje. Dodirnite aplikaciju koju želite ukloniti i pritisnite gumb za deinstaliranje.

Još jedan način za brisanje aplikacija na mobitelu je pomoću dugog pritiska na aplikaciju. Idite na početni zaslon vašeg mobitela te dodirnite gumb za prikaz svih aplikacija. Nakon toga će vam se otvoriti prozor na kojem postoji mogućnost brisanja aplikacije. Dodirnite taj gumb kako biste obrisali aplikaciju na mobitelu. Ovo su dva najjednostavnija načina za brisanje aplikacija na mobitelu i gotovi su u svega nekoliko sekundi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.