Društvene mreže

Sve što vas zanima o blokiranju Facebook profila

Što znači blokiranje na Facebooku? Kako izgleda blokiranje Facebook profila? Saznajte sve o blokiranju Facebook profila.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Što je blokiranje Facebook profila? Kada nekoga blokirate na Facebooku, to sprječava tu osobu u interakciji s vašim Facebook profilom na razne načine. Facebook ne govori osobi da je blokirana, ali postoje neki načini na koje to može saznati.

Blokiranje je također specifično za svaki profil koji imate. To znači da ako imate više Facebook profila s kojima ne želite da netko može komunicirati s vama, morat ćete blokirati tu osobu na svim svojim drugim profilima. Evo kako izgleda blokiranje Facebook profila.

Idite na svoj Facebook profil. Kliknite na strelicu prema dolje u gornjem desnom kutu. Kliknite Postavke i privatnost. Kliknite na Postavke. Kliknite na Privatnost. Kliknite na Blokiranje, koje se nalazi na lijevom bočnom izborniku. U izborniku Blokiraj korisnike upišite ime osobe koju želite blokirati. Kliknite Blokiraj i odaberite osobu s popisa. Ponovno kliknite Blokiraj kako biste potvrdili da želite blokirati tu osobu. Tako se provodi blokiranje Facebook profila.