Bonton

Kako se piše poruka saučešća?

Dogodila se tragedija vašem bliskom prijatelju? Iskažite saučešće porukom kako biste pokazali da susjećate s vama bliskom osobom u njezinim najtežim trenucima. Kako se piše poruka saučešća?

saučešće.jpg
Foto: Pixabay

Pisanje saučešća nikad nije lak zadatak. Može biti teško pronaći prave riječi koje će vam pomoći da izrazite svoje suosjećanje kada je prijatelj ili član obitelji u nevolji. Međutim, slanje saučešća pojedincu ili voljenoj osobi znači da vam je stalo do njih i da priznajete ili dijelite bol koju oni doživljavaju.

Prvo na što trebate obratiti pozornost prilikom pisanja saučešća je izražavanje sućuti. Poruke saučešća izraz su sućuti prema primatelju koji tuguje i neophodni su kada odlučujete što ćete napisati na kartici sućuti. Izbjegavajte pisanje predugih poruka jer će primatelj vjerojatno dobiti mnogo poruka saučešća.

Sljedeće na što trebate pripaziti prilikom pisanja poruke saučešća je ponuditi svoju pomoć. Može biti izazov pronaći prave riječi za pružanje podrške, utjehe i empatije.

Međutim, uvijek je dobrodošla poruka poput:

  • Ne mogu zamisliti kako se sada osjećaš, ali želim da znaš da smo udaljeni samo jedan telefonski poziv. Moja iskrena sućut.
  • Primite iskreno saučešće.
  • Iskreno saučešće.
  • Moje saučešće.
  • Iskrena sućut.

Poruka za izražavanje saučešća neka bude čim kraća.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.